lauantai 24. marraskuuta 2012

Tämän syksyn värejä

Tänään kävin Timo Utterströmin pitämällä Syväterävä luovuus -kurssilla. Oli todella mielenkiintoinen ja antoisa kurssi, voin suositella! Kävimme läpi kuvaamisen perusteita ja tutkimme myös valokuvia, niin kurssilaisten ottamia kuin lehtikuviakin. Kiitos Timolle kurssista! Lisää tällaisia tänne päin Suomea, harvassa ovat olleet mielestäni täällä Rovaniemellä. Sellainen kurssikin olisi mukava joka jatkuisi kauon ja otettaisiin tehtävien perusteella kuvia ja käytäisiin niitä läpi yhdessä. Nyt täytyy varmaan näiden pimeiden aikojen ollessa päällä harkita viime talven salamanoston hyödyntämistäkin. Muutama juttu olisi mielessä mitä testata. Kasvattipa kurssilla istuminen taas uuden rungon (ja uusien putkien!) ostohimoakin suuremmaksi.. ..veronpalautuksia odotellessa ;)

Mutta jottei jätettäisi pelkäksi selostukseksi tätä postausta, laitanpa parit kuvat tämän syksyn arkistoista. Pihlajanmarjojahan on tänä vuonna ollut ihan tuhottomasti, niitäkin on kuvailtu.

Canon EOS 350D, v. 2012

Canon EOS 350D, v. 2012

Canon EOS 350D, v. 2012

4 kommenttia:

 1. Miksiköhän valokuvauskursseja yleensäkin järjestetään kauhean vähän, ei tule yhtään mieleeni täälläpäin ollutta. Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Kurssi kasvatti kuvaamisen nälkääsi isommalla putkella kuvattavaksi.;)

  Kauniita kuvia olet saanut nykyiselläkin putkella.

  VastaaPoista
 3. Pääsisinpä minäkin, viivana osallistuisin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, Timo Utterströmillä on ensi viikolla Oulussa ja Tampereella kurssit myös.

  VastaaPoista