tiistai 20. marraskuuta 2012

Kuusi kuvaa kesästä

Luin marjukan blogia Kameran kertomaa ja huomasin tällaisen haasteen. Valitse kuusi kuvaa kesästä. Oli kyllä vaikea! Noh, tässä näitä valittuja paloja nyt sitten kesältä, olkaapas hyvät.

Canon EOS 350D. Alkukesästä ja keväällä ihmeteltiin tulvia ja lintujen kosiohetkiä.
Canon EOS 350D. Unkarilainen tanssiryhmä Dunan esityksiä katsomassa.
Canon EOS 350D. Palstamaalla pyörittiin ja kotipihan kukkapenkkejäkin tuli kuvailtua. Sekä pörriäisiä!
Canon EOS 350D. Käytiinhän me geokätköilemässäkin! Suosittelen tutustumaan harrastukseen.
Canon DIGITAL IXUS 950 IS. Frisbeegolffaamassakin tuli käytyä. Uudella radalla oli mukavia esteitä...
Canon EOS 350D. Rovaniemen Wanhat Markkinat. Siellä tuli oltua myös! Mukava tapahtuma.
2 kommenttia:

 1. Paljon kaikenlaista olet sinäkin puuhaillut viime kesänä! Tuota geokätköilyä en ole koskaan kokeillut, teillä näkyy koirakin olevan innostunut! Tuonne jokeen ei varmaan kukaan uskaltautunut, jos siellä tuollaisia hirviöitä majailee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geokätköilystä löydät tietoa enemmän esimerkiksi täältä http://fi.wikipedia.org/wiki/Geokätköily tai täältä http://www.geocache.fi/

   Pähkinänkuoressa geokätköily on harrastus jossa etsitään ja mahdollisesti piilotetaan kätkörasioita ulos joka puolelle. Todella hauska harrastus, kannattaa kokeilla! Yleensä myös paikalliset suomen latu-yhdistykset järjestävät geokätköilykoulutuksia, mutta et tarvitse välttämättä koulutusta harrastuksen aloittamiseen.

   Kätköjä on ympäri maailmaa ties kuinka monta miljoonaa jo ja lyön vaikka vetoa että sinunkin kotisi läheltä löytyy heti muutaman kilometrin säteeltä monta kätköä. Jos on lapsia ja/tai lapsenlapsia niin tätä harrastusta on hauska toimittaa myös heidän kanssaan! Ei muuta kuin tutustumaan! Ja jos on tarve voi myös minulta kysyä neuvoa.

   Poista